BLI VOLONTÄR

Är du intresserad av sociala frågor i eller vill du lära dig mer om djur och natur? Åk som volontär till Sydafrika med Southern Ambition Africa och upplev en unik resa. Du får inte bara en lärorik arbetserfarenhet utan en chans att ta del av livet, samhället och kulturen i Sydafrika.

Har du viljan att hjälpa till? Vill du göra skillnad för människor och djur i nöd? Då behövs du här. Din uppgift är att ge en hjälpande hand och dela med dig av de kunskaper du besitter för att göra livet lättare för de du lämnar bakom dig när din tid som volontär är över. Utöver det är ett öppet sinne en självklarhet och att ta in kunskap från personer du arbetar med och för. Du får en möjlighet att utvecklas själv, samtidigt som du hjälper andra att utvecklas. Du kommer åka hem med nya perspektiv på världen, minnen för livet, nya vänner och stor kunskap om den mångfaldiga kulturen i Sydafrika.
Vi samarbetar med flera hjälpande organisationer som jobbar med barn, ungdomar, äldre eller hemlösa. Vi kan hjälpa till med att förmedla både praktikplatser och volontärplatser i Kapstaden, på flera platser runtom i Sydafrika samt i Zimbabwe och Malawi.
 

Vad vi behöver av dig:
    • CV och personligt brev på engelska
    • Utdrag ur belastningsregistret
    • Turistvisum ges automatiskt vid ankomst och är giltigt i 90 dagar. Önskar du stanna längre än så? I så fall hjälper vi dig gärna med att söka visum.

 

→ Läs om våra sociala volontärprojekt
→ Läs om våra volontärprojekt med vilda djur
→ Läs om våra projekt med marina djur

 

Har du frågor? Kontakta oss gärna via mail eller telefon!