DJUR & NATUR

Lär dig om Afrikas djur- och naturliv med de olika volontärprogram vi förmedlar i Sydafrika, Namibia, Zimbabwe och Malawi. Volontärjobba med projekt där du får lära dig om olika ämnen inom djur och natur. Lär dig om elefanters beteende, dyk med hajar, studera noshörningar eller få lärdom om miljövård och ekologi i ett utvecklingsland.

 

Volontärarbeta med djur och natur
Vi på Southern Ambition Africa är stolta över att kunna förmedla volontärplaceringar som inte bara är intressanta och berikande, utan där du även får en chans att utvecklas och lära dig om naturens alla aspekter och få en insikt i djurens beteenden. Du får möjligheter att se fantastiska och majestätiska djur på nära håll. Kom nära delfiner, elefanter och afrikanska kattdjur medan du lär dig om deras ursprung och lär känna deras personligheter.
Organisationerna som vi samarbetar med har flera varierande program vilket ger dig en chans att välja precis det som passar dina intressen och ditt mål med tiden som volontär. Det finns både utbildande och djupgående projekt, eller rent praktiska program där du får en bred erfarenhet av drift och djurskötsel. Du har även möjlighet att jobba med en alldeles speciell expedition i Namibia där du bor “off the grid” i beduin-tält medan du jobbar med samhällsutveckling, miljövård och studerande av vilda djur.
 

Vill du läsa mer om volontärprogrammen med djur som vi förmedlar? Läs gärna mer här under!
→ Volontärarbete med djur
→ Volontärarbete med marina djur
→ Ett volontäräventyr utöver det vanliga