VI HJÄLPER DIG MED DIN UTLANDSPRAKTIK

Vi erbjuder utlandspraktik i Kapstaden, Sydafrika!

Att söka praktik i ett annat land kan vara en utdragen och svår process utan kunskap och insikt i hur ansökningsprocessen går till. Låt oss hjälpa dig med CV-coachning, vägledning, sökning av rätt företag i Kapstaden för din profil och framförallt att hitta den branschen som passar in på din utbildning och mål med utlandspraktiken.

Vårt team på Southern Ambition Africa tar hand om hela praktikprocessen så att du kan koncentrera dig på förberedelser inför din resa till Kapstaden. Vi samarbetar med flera företag i Kapstaden.
 
Steg för steg:
1. Se vår översikt över olika branscher i Kapstaden som vi erbjuder praktik inom. Hittar du en praktikplats som tilltalar dig är det dags att kontakta vår personal som skickar över mer information om möjligheten. Hittar du inte en bransch som matchar dina behov kan du kontakta oss direkt. Vi har en databas som innehåller över 300 platser och vi är säkra på att kunna hitta den perfekta praktikplatsen och organisationen för dig. Vi behöver ditt CV och ett personligt brev (cover letter) på engelska.
2. Nu börjar dialogen mellan dig och vår personal. Du blir kontaktar för ett samtal där vi pratar om dina önskemål, erfarenheter och mål för att kunna göra en god matchning mellan din profil och företaget.
3. När vi har fått tillräckligt med information från dig kommer vi att granska din ansökan. Du kommer att få en formell programinbjudan via e-post och du accepterar genom att betala en deposition på 3000 SEK.
4. Efter att du har accepterat inbjudan och vi ser att depositionen är betald får du en kontaktperson som ansvarar för din praktikplacering. Din kontaktperson kommer att söka i databasen efter den bästa matchen för dig. Om vi inte hittar rätt praktikplats för dig i vår databas kommer vi kontakta organisationer som är bättre lämpade för att förse dig med rätt kunskap och erfarenhet. Det tar ca 2-4 veckor för vår personal att säkerställa en praktikplats till dig.

Pris

Från 4500:-

Vänligen observera att priset ovan är exklusive boende. Önskar du boka boende via Southern Ambition Africa gäller följande priser: 2100 SEK för delat rum, 4200 SEK för singelrum.

 

Praktikplacering med boende i delat rum
→ 1 månad: 6600 SEK
→ 2 månader: 8700 SEK
→ 3 månader: 10 800 SEK

 

Detta ingår:
  • Boende i delat rum*
  • Transfer till och från flygplatsen
  • Sydafrikanskt SIM-kort
  • Projektplacering
  • Vägledning från en mentor
  • Kontaktperson 24/7
  • T-shirt eller väska
  • Administrativa kostnader
  • Visumassistans

 

* Vänligen notera: Boende ingår vid tillgänglighet. Basbelopp utan boende är från 5000 SEK. Vid behov hjälper vi gärna till med andra boendealternativ.